Ik ben medium en helderziende en dat betekent dat ik een "lijntje" heb met de andere zijde. Ik heb dat doorgekregen van mijn moeder die bekend was in heel Nederland onder de naam Mevrouw Jade. Zij heeft het weer van haar vader en die weer van zijn vader. Al generaties lang zit dit "bovennatuurlijke" in onze familie, het is voor mij dan ook dagelijks leven, het hoort bij mij zoals eten en drinken.

Ik ben er niet 24 uur per dag mee bezig. Het is er als ik het nodig heb maar beter nog, het is er als jij het nodig hebt.

Soms vragen mensen of ik iets "weet" als ik op straat loop of in de tram zit, het antwoord is NEE! want dan ben ik net als jij, met alle plussen en minnen. Ik ben niet altijd bezig met spirituele zaken. 

Ik leef wel altijd met een geloof in een ander bestaan, ik geloof in "gene zijde" en ik geloof in reïncarnatie, Ik geloof dat er levens zijn geweest voor dit leven en dat er een leven is na dit leven, dat geeft mij rust en tevredenheid. 

Bij een helderziend consult of reading heb ik geen hulpmiddelen nodig, als ik met je praat krijg ik direct door waar je voor komt en als je een reading afspreekt maak ik contact met diegene waar jij meer van wilt weten.

Probeer het als dit je aanspreekt, bel 06 4185 8591 of schrijf een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mijn locatie is Barendrecht, onder de rook van Rotterdam.